14 September 2011

ello~~

salam aidilfitri tuk semua!!!!!

lame kot blog ni tak update kan..last updated was about a month ago..more than one month actually..huhu..
hari ni kire genaplah 3 bulan saya bekerja..as a data analyst kat satu company ni..quite ok lah kerja ni, no field work and i can say almost  100% of office work.since i'm still under probation period (6 months), so tak der la kena travel jauh2, outstation ker.. . 8 hours per day duk mengadap pc analysis the pipeline inspection data. i'll stay here as long as i can enjoy my work.hehehheee..

enough pasal kerja, now cakap pasal raya pulak yer..

nasib baik la boss approved cuti raya, dapat jugak beraya seminggu kat kampung..more story pasal raya on next update k..nak crite skang ni pon x best coz tak der gambar..

skang ni musim ujan, tiap2 kali balik kerja mesti ujan..hopefully Tuhan lindungi aku dari sebarang bencana ..amin~

No comments:

Post a Comment